mandag den 14. februar 2011

Spil laver A og B-hold i børnehaven

Spil laver A og B-hold i børnehaven: "Det teknologiske status-kapløb er rykket ind i børnehaverne. Børnene risikerer nemlig at være udenfor, hvis de ikke har en Nintendo DS med."

På et tip fra en studerende: Her er måske noget at inddrage i en diskussion...

1 kommentar:

 1. Det lyder jo også helt vildt, hvis der er børnehaver hvor børnene bare får lov at sidde i et hjørne og spille dagen lang.
  Jeg har personligt kun oplevet, at børn har Nintendo og lignende med til legetøjsdag, og der er det meste af det legetøj børnene har med, i forvejen "ego" legetøj. (Yndlingsbamse/dukke, pistol osv.) Faktisk havde vi i mit praktiksted(børnenhave) legetøjsdag fra nogle uger siden, og jeg så flere børn siddende rundt om nintendoerne sammen. Altså som en fælles aktivitet. Problemet med Nintendo er vel ikke anderledes, end hvis børnene har cykler med. Det er heller ikke alle børn, der har en flot og sprit ny cykel.
  Et forbud er teknologi-forskrækkelse i mine øjne.
  Men selvfølgeligt er der ingen børnehavebørn der skal sidde og spille i en krog hver dag.
  Jeg syntes legetøjsdag til sådanne aktiviteter er super, og jeg har ikke oplevet nogen former for jalousi anderledes end hvis nogen havde et andet stykke legetøj med, som de andre ikke har derhjemme.
  De har jo heller ikke det samme tøj alle børnene, og ikke alle forældre kan følge med på den konto ditto.

  SvarSlet