torsdag den 9. august 2012

FIlmfestival for børn - med medieakademi!

Relevant pressemeddelelse:

"BUSTER, Københavns Internationale Filmfestival for Børn og Unge, afholdes den 13.-23. september 2012. Udover at se film kan alle børn og unge i år gå på opdagelse i medieproduktionens verden, når festivalen prøver kræfter med digitale medier.

Udover at have en lang række kort-, dokumentar- og premierefilm på programmet har BUSTER i år opstartet et nyt initiativ, BUSTER's Medieakademi.

Medieakademiet skal indsamle viden og udvikle tiltag, som skal være med til at udvikle børn og unges kreativitet og give dem redskaber til at producere film og medier.

Der er tale om computerspil, apps, dokumentarisme, animation, lydproduktion og meget mere, som børn og unge lærer at producere på en række af BUSTER's medie- og filmworkshops.

Læs mere om Medieakademiet på buster.dk

BUSTER viser i år omkring 120 film, som giver et indblik i andre kulturer, både herhjemme og i resten af verden. Festivalen gør en dyd ud af at møde sit publikum i øjenhøjde med historier skildret ud fra børn og unges synsvinkel.
"
Fra Børnekulturportalen: http://www.boernekultur.dk/dk/nyheder/nyhed/artikel/buster-proever-kraefter-med-digitale-medier/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar