søndag den 25. marts 2012

Billedmanipulation

Her links til to sider, hvor man kan se ekempler på hvad der kan lade sig gøre i et billedbehandlingsprogram: Eksempler på billedmanipulation, 40 eksempler fra webdesignerdepot.com og 25 GIMP videotutorials

Fejlfinding i billedmanipulation: Photoshopdisasters. Her kan man også få et indblik i hvor meget der manipuleres med billeder og et godt grin over, hvor meget det indimellem kikser for tryllekunstnerne.

Og så en tilføjelse:
Vi så i dag i undervisningen et eksempel på adbusting, der satte fokus på manipulation af kroppe i reklamerne. Prøv at søge videre på adbusting eller culturejam - det er nogle spændende begreber. Man kan nærmest tale om aktivistisk krigsførelse på det visuelle plan med bl.a. humor som våben og talent for at tviste budskaber. På vntbloggen, kan man også se mere af den slags.

Og selvfølgelig er der også blogs, der er viet til den slags, F.eks.: REBEL:ART (med den lokkende beskrivelse: REBEL:ART ist das internationale Medium und Netzwerk für Culture Jammer & Adbuster, Hacktivisten & Net Aktivisten, Street Artists & Street Vandalen, Post-Dadaisten & Retro-Neoisten, notorische Nervensägen & subversive Störenfriede.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar